Despre UX Studio

UX Studio a fost înființat în Iulie 2017 de către Eugen Potlog pentru a ajuta companiile să-și îmbunătățească site-urile web. În acest timp UX Studio a lucrat cu companii precum Carrefour, F64, WatchShop, Paralela45, Christian Tour, Eturia, Dacris, Berăria H, Miababy, Officedirect și Romanian Software.

Eugen Potlog are o experiență de peste 10 ani în mediul digital începându-și cariera în eMAG unde a coordonat proiecte de optimizare și promovare a site-ului emag.ro. În cadrul eMAG a dezvoltat și coordonat platforma de afiliere Profitshare. Ulterior, Eugen s-a alăturat agenției Conversion din grupul eMAG unde a continuat dezvoltarea Profitshare și a preluat coordonarea platformei de email marketing Conectoo. În perioada în care a activat în cadrul agenției, Eugen a lucrat pe proiecte UX cu companii precum Flanco, Banca Transilvania, BCR și Oriflame. Experiența sa în UX și optimizarea conversiilor e validată și de certificări obținute de la cele mai importante instituții din domeniu:

Eugen Potlog este membrul juriului în Competiția magazinelor online GPeC și participă în calitatate de trainer și speaker la diverse evenimente din industrie: GPeC, TeComm, EcomTEAM, BusinessDays, etc.